GRILLROOM CAFé SARAY

GRILLROOM CAFé SARAY lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 510 beoordelingen
28 nov 2021 om 20:40 Bezorgtijd 2 uur en 15 minuten. Het eten was koud, de patat was slap en het drinken ontbrak. Bij het nabellen kreeg ik verwachtte aankomsttijden die verre van klopte.
28 nov 2021 om 16:42 Super slecht. Heb nooit mijn eten gekregen en ze weigeren ook terug te betalen. Daarnaast kunnen ze niet communiceren wegens gebrek aan taal. Als je opgelicht wilt worden moet je hier bestellen. Gelukkig goed afgehandeld met thuisbezorgd.
27 nov 2021 om 21:46 Eerste keer besteld en zeker voor herhaling vatbaar. Ik had de Adana kebab besteld als schotel. Goeie porties. Groente en salade waren heel vers! Bezorgen was nog sneller dan verwacht.
25 nov 2021 om 18:28 De Tavuk sis grill schotel was heerlijk. Zoals altijd. Wat een mix van heerlijke smaken. Zoals altijd vers. Complimenten. Ik blijf een vaste klant. De bezorger is top. Altijd vriendelijk. Ga zo door! Tot de volgende keer. Fijne avond!
25 nov 2021 om 18:10 Eten was op gewenst tijdstip geleverd en was zoals altijd lekker. Mix grilled for 2 bestelt.
22 nov 2021 om 22:39 goed zoals altijd felicitaties aan de chef-kok
2 nov 2021 om 21:42 It took a long time for the food to get here and it did not taste great either
2 nov 2021 om 19:34 Was told by thuis deliver would be in 50 mins, called at that time and they had not reviewed my order yet. Got food 90 mins after ordering. Nonetheless, the food was very good/delicious!
29 okt 2021 om 20:52 Het eten was echt lekker. Wij hadden mix grill
28 okt 2021 om 20:21 De lekkerste kip die ik heb gegeten in utrecht. Ook hele goede lamsvlees, patat was goed en de rijst was goed gekookt! Ook een bak groenten erbij en brood. Net zoals een drankje, tukiye de ilk. Super lekker! Het smaakt als 7up met een ander smaakje.
26 okt 2021 om 20:28 Weer slecht ondanks ik het heb aangegeven dat ze de vorige keer koude eten en niet vers bereiden maaltijd hebben bezorgd. En ook nog eens incomplete bezorging ondanks ik gebeld heb is er niks mee gedaan. laatste keer voor mij!
17 okt 2021 om 20:33 Heerlijk gegeten